Despre noi – AMVALOVI
Comuna Bîlteni, Sat Moi, Nr. 287
+40723 274 082
CE ESTE ȘI CU CE SE OCUPĂ AMVALOVI?

           Societatea comerciala AMVALOVI SRL a fost infiintata in anul 1991, fiind organizata ca o societate cu raspundere limitata.

           Obiectul de activitate al societatii este: lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, transporturi rutiere de marfuri (periculoase, nepericuloase si agabaritice), colectarea deseurilor periculoase si nepericuloase, recuperarea materialelor reciclabile sortate, comert cu ridicata al deseurilor si resturilor, constructii hidrotehnice, activitati si servicii de decontaminare.

          In anul 2011 societatea este atestata in domeniul activitatii de exploatare forestiera de catre comisia de atestare a operatorilor economici. Tot in acelasi an este emisa pentru functionarea societatii noastre si o Autorizatie de Mediu (nr. 110 din 16.06.2011, cu viza anuala), care prevede desfasurarea urmatoarelor activitati: transporturi rutiere de marfuri, colectarea deseurilor periculoase, colectarea deseurilor nepericuloase, tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase, recuperarea materialelor reciclabile sortate-zdrobirea, curatarea si sortarea altor deseuri, cum ar fi resturile provenite de la demolari, pentru a abtine materii prime secundare, comert cu ridicata al deseurilor si resturilor, activitati si servicii de decontaminare, fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.
           Tot in anul 2011 suntem certificati pentru recunoasterea Sistemului de Management al calitatii in conformitate cu cerintele ISO 9001:2008, pentru recunoasterea Sistemului de Management al Mediului in conformitate cu cerintele ISO 14001:2004, cat si pentru recunoasterea Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale in conformitate cu cerintele OHSAS 18001:2007, sustinand annual audit pentru fiecare certificare in parte.

          In scurt timp, societatea a reusit sa isi castige un loc important pe piata de profil, lucru realizat prin crearea unei curbe de experienta productive, prin formarea si modelarea unei culturi si viziuni organizationale axate pe notorietate, reputatie, imagine, care a permis apararea impotriva atacurilor din partea concurentilor. Aceasta presupune totodata o cunoastere foarte buna a consumatorilor si implicit posibilitatea satisfacerii depline a nevoilor si dorintelor acestora.

          Caracteristicile calitative ale lucrarilor pe care le executam, contactul cu mediul, sanatatea si securitatea ocupationala din cadrul AMVALOVI SRL constituie o preocupare continua a conducerii societatii. 

          Prioritatea strategiei de dezvoltare a constat in a face cat mai repede accesibile toate informatiile legate de produsele si serviciile oferite de societatea noastra, pentru acei client care doresc calitate inainte de orice. 

          In cei 32 ani de activitate am reusit sa dezvoltam o afacere complexa prin care am urmarit satisfacerea necesitatilor si asteptarilor clientilor, a cerintelor de reglementare si cerintelor propria, cat si implementarea normelor impuse de HSSEQ.

          Dotare tehnica si personal angajat:

          In prezent, societatea dispune de 80 de angajati, bine pregatiti profesional si specializati fiecare in domeniul lor de activitate, pentru a face fata oricaror provocari.
          Parcul propriu al societatii contine un numar considerabil de mijloace de transport autorizate pentru transport divers (periculos, nepericulos, agabaritic), utilaje de constructii si echipamente de inalta performanta, cu care se poate executa la termen orice lucrare de infrastructura sau suprastructura.

SOCIETATEA AMVALOVI SRL EXECUTĂ LUCRĂRI DE:

Lucrări de mentenanță în cadrul extracției de petrol și gaze.

Lucrări de construcții, drumuri, poduri și consolidări terestre.

Construcții civile și industriale.

Confecții metalice.

Lucrări de demolări, dezafectări.

Transport rutier de mărfuri periculoase, nepericuloase și agabaritice.

Transport rutier de mărfuri periculoase, nepericuloase și agabaritice.

Rețele de apă și canalizare.

Lucrări de regularizări cursuri ape.

Lucrări de intervenție rapidă în caz de poluări accidentale.

Lucrări de drumuri forestiere.

Supraînălțări depozite de zgură și cenușă.

Parteneri:
  • SC OMV PETROM SA
  • SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA
  • EXPERT PETROLEUM SOLUTIONS SRL
  • SC ROHE ROMANIA SRL
  • SC HABAU PPS PIPELINE SYSTEMS SRL
  • SC CASTRUM CORPORATION SRL
  • SNTGN TRANSGAZ MEDIAS SA
  • DIVERSE INSTITUTII PUBLICE
Solicită o ofertă personalizată!
Aveți o întrebare?
Vă vom răspunde în cel mai scurt timp.
Titu Raluca - Economist
TITU RALUCA
Economist
+40736 645 258
Holt Marcel -Liviu - Director economic
HOLT MARCEL-LIVIU
Director Economic
+40723 187 702
Banu Madalina
BANU MĂDĂLINA-CĂTĂLINA
Inginer Petrolist
+40733 497 145
Mosoi Anca - inginer protectia mediului
MOȘOI ANCA
Inginer Protectia Mediului
+40723 274 082
ANA MARIA PIRVULESCU
Pirvulescu Ana Maria
Inginer TCM
+40763 437 383
BANU STEFANIA DANIELA
Banu Stefania Daniela
Inginer Petrolist
+40733 624 381
DODESCU CLAUDIA
Dodescu Claudia
Responsabil HR
+40769 240 924
LUCIAN DODESCU
Dodescu Lucian
Devizier
+40767 124 955
Nisipeanu Matei Teiu
Nisipeanu Matei Teiu
Sef de Santier
+40764 238 038
Titu Nicolae Valentin
Titu Nicolae Valentin
Sef de Santier
+40764 330 930

    Ultimele Proiecte