Servicii – AMVALOVI
Serviciile noastre

Here's What We Do Better

ADAPTĂM FIECARE SERVICIU

NEVOILOR D-OASTRĂ

Lucrari de constructii a cladirilor
Colectarea deseurilor periculoase si nepericuloase
Demontarea masinilor si echipamentelor scoase din uz
Recuperarea materialelor reciclabile sortate
Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor
Activitati si servicii de decontaminare
Transport rutier de marfuri
Doriț să vă ajutăm cu unul sau mu multe servicii? Cereți o ofertă personalizată!

de ce sa ne alegeti pe noi?

De ce serviciile noastre? Iată o întrebare ce se pune la fiecare „început de drum” în relația cu partenerii noștri.

Noi, înainte de toate prioritizăm nevoia beneficiarului în raport de gama diversificată de servicii pe care o oferim. Nu întâmplător este faptul că suntem o echipă de profesioniști, dedicați și motivați în tot ceea ce facem.

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri o gamă de servicii care sunt recunoscute ca fiind în mod constant de înaltă calitate. Facem acest lucru printr-o serie de modele comerciale inovatoare, care ne permit să adaptăm serviciile noastre la nevoile fiecărui client.

Suntem orientați catre clienți și excelăm în ceea ce facem, conform feedback-ului oferit de clienții noștri. Tindem spre performanță prin muncă și integritatea individuală, suntem atenți la detalii.

Calitatea reprezintă valoarea de baza după care ne ghidăm și chiar dacă fiecare client este unic, găsim întotdeauna soluțiile potrivite pentru a-i satisface cerințele și nevoile.

Un alt atuu pe care îl avem este faptul că avem în echipă oameni cu experiență în domeniu, oameni care ne-au fost alături de la început, care au crescut odată cu noi și care se dedică în totalitate scopului comun, respectiv calitate în ceea ce privește activitatea societății.

Țelul nostru este de a fi cei mai buni în domeniul nostru de activitate, căutând în permanență noi modalități de a aduce valoare clienților noștri prin înțelegerea nevoilor acestora.